Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanke om liv


17 eller 77

Tiden går sin egen gång
Utan att vänta på någon alls
Tiden vi får är den vi får
Ingen kan manipulera den

48 eller 102
17 eller 77
Oavsett hur många dagar eller år
Så är det ett liv du fått

Ta en minut, landa och andas ut
Fundera på vem du vill minnas som
Hur eftervärlden såg på dig

Tiden är alltid för kort
För den som lever kvar




Fri vers av Nicke Pistol VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-30 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP