Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En lite mera friare version eller en friares tankar som bubblar fram.. IMP Skrev om min dåliga dikt till dig här på tåget.


Kram

Kram.


Ordet i sig


är en varm


fysisk närhet finns


inom attraktion gnistan..


 


Ömt får omvårdnad


en trygg hamn


som en famn


vila under skydd


 


Återhämtningens hemstad fristad


växande kroppslig näring ...


Alla behöver gro


ingen ska känna


sig utanför..


Den där värmen


från Kramen.




Fri vers av danne //
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-01 09:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
håller med ingen ska behöva stå utanför
väldigt omtänksamt
2019-12-15

  Feliaxel VIP
Alla behöver varma kramar
2019-12-01

  WyS VIP
Innerlighet kryddat med närhet.
2019-12-01
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //