Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsnära

Alla resors
mål
Syns milsvid
och ljus
i skymningen

Vacker är vyn
med stränders
svall

Och solen som
färgar vågorna
när den sakta
sänker sin heta
kropp

I havets svalka






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-01 11:07



Bookmark and Share


    anonympoet VIP
Jag kan se mig det du beskriver framför mig och det är riktigt vacker. Jag tänker på sommaren och hur solens strålar glittrar i havet, och det andra påminner mig om en beskrivelse om kärlek. Bra dikt.
2019-12-08

    Steff...
Ja det är konstigt att få så få rader att dansa i raden som en balad
2019-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Din fina text får mig att känna att jag sitter på stranden med blicken mot horisonten!
Bra skrivet, mycket bra.
2019-12-02

    ej medlem längre
Vackert och intagande!
2019-12-01

  DavidM VIP
Fint förmedlat poem med tydliga bilder.
2019-12-01

  Larz Gustafsson VIP
"Havsnära".
Det är jag alltid i mitt hjärta.
Mycket fin dikt.
2019-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP