Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dag...

Är det en ny dag...
Välj vart den ska leda...
Komma ut, njut av vad den har att erbjuda...
Din betydelse, är så viktig...
Den belyser, vikten av att just du finns...
utan dig skulle allt gå i idé...
Tack för att du finns, du finns med mig jämt...
Ser dig, dagligen...
Just för att du är du...
Glöm ej, det är just det lilla som gör skillnaden betydelsen...
Inte hur mycket, okänd eller känd...
Utan just din tanke, omtanke som gör dagen för just mig...
Där och då, oavsett vart...
Just då...
Ett leende, ett ord en hjälpande hand...
Önskar alla en fin första advent!




Orkiden




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Orkiden
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-01 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orkiden