Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur "Psykiatrins trolldeg"


TÄMJDA OCH OTÄMJDA HJÄRNOR

Om människohjärna redan
fr begynnelsen programmerats,
att jorden var trekantig,
skulle ingen tro på någon
som påstår att den är rund.

*
Att övertyga en psykotisk hjärna,
att Gud inte finns,
är som att söka förklara
för en heroinist,
att hennes beroende
bara är inbillning
och vanföreställning.*

*
Hjärnan vet mer än en människa,
är medveten om.

*Den psykiatriska terminologin
är falsk och kan användas
mot vem som helst
med benämningar som
"Vanföreställning" *
eller "Psykiskt störd"*

Nämn den individ som inte blir
psykiskt störd,*
av all ondska i världen.

Människan vänjer sig efter
väderlekens skiftningar,
som en vanföreställning.*

*
När en hjärna blir politiskt
eller religiöst programmerad,
dör den.

*





Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2019-12-02 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP