Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärtans ursprung


En plats
där mörkret
vilar
på allvarsam
grund

Bländande
vacker
och nattsvart

Som den
våta asfalten
blicken söker
under
gaslyktans
flackande sken

En plats att
bevista

gång på gång

Stilla

orörd

Avtecknad med
svärta

under dina slutna
ögonlock







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-02 09:57



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Bildspråket är betagande, gillar mycket sättet som liknelserna konstrueras och används.
2019-12-02

  Kungskobran VIP
Ett besök i sorgens bonad
Fint skildrat
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP