Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ljus

 

 

Under många långa dagar
så var himlen alltid grå.
Men idag syns åter solen
på en himmel som är blå.

Ut i ljuset lyfter själen,
andas friska luften in.
Går i skogen, här på stigen.
Njuter utav dagen min.

Löven prasslar där jag vandrar,
liten fågel piper glad.
Hör hur ån den brusar stilla,
långt ifrån en stressig stad.

Tåget hörs långt bort i fjärran
när jag sakta vandrar hem.
Fotar många vackra bilder.
Och jag tänker spara dem.

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2019-12-02 11:59



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Låter som en härlig promenad i skogens ljus. Underbart!
2020-05-24

  Lars Hedlin
Underbart!
2019-12-08

  Lars Hedlin
Underbart!
2019-12-08

  Thomas Widemark
Låter som en väldigt vacker och fridfull vandring! Fint skrivet!
2019-12-06

  Anya VIP
Passande bild och text. Finns en förnöjsamhet i tonen som tilltalar.
2019-12-04

    Ken Cassel
Bra
Det var ju det här som vi pratade om
Alla dessa få soltimmar i nov-dec

Kram på dig

Ken
2019-12-04

    Birgersdotter VIP
Vackert i ord och bild
2019-12-03

  Eva Helene VIP
Så vackert i ord och bild och väl rimmat med fin rytm.
2019-12-03

  Maj-Lis VIP
Som en vacker sång denna
2019-12-03

  ULJO
Så vackert
2019-12-03

  StinaJ VIP
Åhh...så vacker text i både ord och bild.
2019-12-03

  aol
Underbart och så rart vackert skaldat vännen,
2019-12-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar text och bild!
2019-12-02

  Rise Little One
Man är alltid lycklig i närheten av solljus ...
2019-12-02

    Elisabeth Nilsson VIP
En lisa för både kropp och själ, att läsa din vackra dikt med fint foto därtill!
2019-12-02

  överlevaren VIP
Mycket vacker text och bild!
2019-12-02

  Olof Lagerhorn VIP
En vandring för kropp och själ
genom mjukt flödande och
vackra bilder.
2019-12-02

    ej medlem längre
Vilka vackra bilder du målar upp!
2019-12-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en underbar dag i ute i naturen!
2019-12-02

  Feliaxel VIP
Låter fantastiskt
2019-12-02

  Lena K Nilsson VIP
Härligt!
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP