Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advent

I fönstret lyser stjärnan
Att minna just om den
Som ledde tre vise män
Vi brinner av förväntan
Förväntan på något gott
På nära och kära
På stort som på smått
På julkort binära
Förväntan att julen
Som vanligt blir en kul en




Bunden vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-02 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar