Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krasar

Du lever av förluster
smakar av dem som söt mjölk,
en skål rykande kastanjer
och doften av hennes hår
då hon vänder dig ryggen, en blond natt
en skrikande mun med honungständer
skymningsbruna skyar, stadsdis
att känna att du är ett djur
ett enda djur, intill ett annat djur
och hur allt detta smälter sönder,
en munfull lätt kanderade violer
stjälkarna längs svalget




Fri vers av Grävling
Läst 443 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-12-02 18:21



Bookmark and Share


  Håkan Grapenfalk
vacker vacker lyrik, de sista 3 raderna helt magnifika!
2019-12-03

    ej medlem längre
Så fantasieggande och bildrikt mot en botten av svärta.
2019-12-03

  Ulf Carlsson VIP
Ordsammanställningar och bilder som retar alla fem sinnen och öppnar för ett sjätte!
2019-12-02

    ej medlem längre
Wow! fortfarande lika bra!
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling