Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019.12.02 måndag.


Oviss

Luften är tung över frusen vinterdag.
En vedklabbe i kaminen.
Värktablett mot ängslan.
Absolution runt nattlägret.
Inväntar tillfredsställelse.
På avstånd ett altare.
Nu är mörkret här

Det kalla hjärtats tid.

Jag sover inte.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-02 23:03



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Det karga vinterlandet är över oss där sömn och livskvalite sugs ner i ett kallt hål . Mycket välformulerat i diktarjagets känsla.
2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP