Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom varje mask ännu en mask


I dimma
dold

otydlig i
konturerna

svävande

Det ogripbara

förmedvetna

Det blir aldrig
mer än det

Du någonsin
kommer få se

Förd bakom ljuset








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-02 23:46



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Lika påtaglig som flyktig känsla av raderna.
2019-12-03

  Kungskobran VIP
Så är det, bakom en mask döljer sin ännu en mask som döljer en mask som döljer ännu en mask som döljer..........
Man blir aldrig avmaskad
Livet är en maskerad
2019-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Shakespeare nämnde att världen är en scen...
Uggla gjorde en platta som heter "Livets teater"...
2019-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP