Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är med tid som går

För tio dar sen var jag i Berlin.
Jag önskar att jag kunde stannat kvar.
Just nu så ser jag bara en Framtid.
En som jag längtar till men inte har.

Jag sover mer än jag gjorde då.
Jag sover mer för man drömmer mer så.




Bunden vers (Rim) av Jonathan Yhl-Gabrielsen
Läst 148 gånger
Publicerad 2019-12-03 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Yhl-Gabrielsen