Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagunens sjölejon

Körsbärsblå kiwi.
Violer i din blick ruvar.
Silverräven inlindad i kokong av snö hon vilar.
Eldsflammor då ditt hjärta blöder.
Vingklippt sagostund säger godnatt.
Äntligen vinter, som vi har längtat. Iallafall jag.
Snöflingans prisma du norrsken renen i snäckan föds.
Lodjuret och vargen välkomnar mig då jag på deras catwalk poserar.
Min utmattade själ då jag flyter i lagun med sjölejon mina minnen svalkar.
Kärleken trevar sig fram med fingerborg för att skydda sig mot lögnens svek och dramatiken ringlar sig fram som en kobra ständigt på sin vakt.
Här slutar resan och jag drar mig tillbaka som poesins kalligrafi penna och bläcket får torka. Adjö mina vänner av regnskogens glitter. Adjö till öknens gudinnor. Adjö till staden där mina små barfota fötter tog sina första stapplande steg.
Där puman tittar fram genom stängsel av spindelväv.
Fyrklöver jag letar på äng av tistlar.
Kyss med smak av karamelliserade serpentiner och jag glömmer ej det jag inte kommer ihåg.
Min kärlek ärgar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-03 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP