Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa religioner och politiska ideologier har genom historiens gång visat sig vara farlig för miljön, liv och hälsa.


OLIKA VIRUS

Den som avlastar sitt
egna avfall,
på omgivningen,
avslöjas därigenom
varifrån stanken härrör.

Själva källan till ohyra,
vars orsak och verkan
i förenade handslag,
sprida bakterier med-
vetet,
straffbeläggas därav
efter skador som upp-
kommit,
samt saneras till dess
smittohärden oskad-
liggjorts.

Var och en som är med-
veten om sådan bakterie-
härd,
är enligt lag skyldig anmäla
detta,
i annat fall gör man sig med-
skyldig till smittspridningen,
och dess följdverkningar,
i fall där smitta redan medfört
infektioner på miljön,
så att den hotar liv och hälsa

*







Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2019-12-03 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP