Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100-tals dikter

Jag har skrivit säkert 100-tals dikter om dig

Om början, med alla fjärilar i magen
När du berättade att du älskade mig första gången
Hur du förklarade att ett liv utan mig kändes
omöjligt 

Jag har skrivit ner alla minuter och sekunder
som jag har lagt på att iaktta och analysera dig
Beskrivit utförligt hur dina ögon säger mer än 
dina ord och hur du ser rakt igenom mig

Jag har skrytit om hur du mjuknat i mina händer
Om hur vi blir ett och hur din doft aldrig lämnat mig

Jag har skrivit säkert 100-tals dikter om dig
Om början,
hur vi älskade
Om slutet,
när allt som fanns kvar var minnen av ett splittrat förflutet




Fri vers av Assia VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-10 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP