Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av vikt

 

fragment av det som är vi

stillsamma tillsammans inför

fönstrets frostblommor

kindnära 

enda rörelse vår andedräkt

blomma blir imma

utsikt till insikt

seende ler vi varandra




Fri vers av Per Rydberg
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-04 04:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fina allitterationer. Vackert fångar du tvåsamheten.
2019-12-04

    Lena Staaf VIP
En gemenskap som värmet frosten.
2019-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg