Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


slagen men upprest


Åter på isbanan

åter ord
i kantstötta fingrar
tankar som vågar
krusningar mot sargad strand

bedjande, tacksamma ord
där hon är bannlyst
från min söndertrasade själ

hjärtats pulsslag leds
via fjäderpenna framåt, uppåt
läks av änglarna
de människor som lyfte
hämtade mig bort
från en snårig mörk skog

nu ska orden få dansa
åter och om igen




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-04 12:34



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Blir så rasande när jag läser. men samtidigt glad. du är på väg igen och jag tänker mig att ingenting kan stoppa dig från rörelsen framåt!
2019-12-06

  ResenärGenomLivet VIP
Precis så är det...ramlar man så är det bara att resa sig och fortsätta...kanske inte så bara alltid, men på något sätt så drivs man framåt...berörande och fint skrivet...
2019-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP