Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdags VAB

 

 skriver en bokstav till. 

N som i nej. ångrar mig 

tecknar landskap 

 

vida gröna sköna. Som vi. 

Dansar där i vida kjolar 

tröttnar. Vilar mig betraktar skyn. 

Funderar. I förra veckan  så

lycklig att inte kände mitt namn. 

sen gick det över. Blev trött av sömnbrist. 

Börjar om. Härmar. Imiterar. 

modersrollen tröttar stöttar är min 

sanna lycka. Varje söndag känns en

måndag riktigt bra. Arbetet. Det 

viktiga. Det som aldrig riktigt tröttar 

ut. 

poesi som fastnat i en tidskapsel 

 

för att  aldrig riktigt vågat älska 

dig som nu. blivit inspärrad 

på beckomberga. Långtidssjukskriven.

 

en kämpe. Inget mer. 

 

skyn så mäktigt blå där långt ifrån 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2019-12-04 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP