Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fascination-Rubrik, hos sig själv-Hemma!

Jag är HELT Fascinerad, av mig själv!
Jag är Helad!
Och det bästa botemedlet?
Vem vet?
Kanske glädje?

Orden Före.
Orden i mitten.
Orden EFTER.
Ordskap, Grannskap, Själskap.
Av dessa Tre.
Livet består!

Är du säker NU?
När är du säker på tidslinjen, i själ , hjärta och hjärna?
Så här är det att vara en blandad begåvning!
Så här är det , att vara en flödande källa!

Hipp Hipp Hurra, för mer än en födelsedag!




Bunden vers av Mim
Läst 97 gånger
Publicerad 2019-12-04 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim