Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyll på något, när livet går bra också!

Jag Skyller På...
Att livet går bra nu!




Bunden vers av Mim
Läst 100 gånger
Publicerad 2019-12-04 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim