Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Repris av en av mina nyare jullimerickar. God Jul önskar jag er alla!


Modern julstämning

Av Benjamin Syrsa i vår ruta

vill vi numera verkligen njuta

och på Karl-Bertil så god

en modern Robin Hood

och kontrast till allt ont, vill vi ej pruta!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 834 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-04 21:30



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
S yrsa med team
Y ppersta bra dream
R ara se
S köna de e´
A lltid creme a la creme
***GOD*JUL***


2019-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en årlig tradition!
2019-12-05

  Gunnel Eriksson VIP
Jul är ju traditioner, vilket
du fångar fint i din limerick.
2019-12-05

  aol
Tack för den en stor sannining ligger i din limerick
2019-12-04
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick