Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfälliga

Natten är inte hungrig
den åtrår inte din skugga
att lägga till sin samling av mörker
en av de sällsynta stunder då döden inte brådskar
och smaken av din hud dröjer vid min mun
det finns en tid kvar, det finns
en handfull honungsmörk sand
i timglasets omättliga kupa




Fri vers av Grävling
Läst 355 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-12-04 21:53



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint
Bokmärkes
2019-12-05

    Lena Staaf VIP
Lite ljus i mörkret med den honungsfärgade sanden i timglasets omättliga kupa.
2019-12-05

    ej medlem längre
Mörkt och mustigt känns vår dödlighet, även i den stund man finner varandra, så påtaglig som om man rörde vid en handfull mull.
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling