Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling


December kärnan

I vinterns mörka vrå,
Finns det inget jag vill hellre nå.

Än en enkel snöflinga som landar i min varma hand,
I mitt kalla, svåra land.

I vinterns glädjefyllda dag,
ligger gurkor i lag.

Varje kväll som kommer, varje dag som återkommer.
Sitter vi runt bordet med lussebullar och tårar,
det finns dem som kallar oss dårar.

I vinterns mörka vrå, sitter de små.

Fyllda med önskningar inför den fallande stjärnan, är detta inte december kärnan?




Bunden vers (Rim) av Alltid Här
Läst 162 gånger
Publicerad 2019-12-04 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här