Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur är läget egentligen...?


Förstår absolut
ingenting
av lögnen som
smugit sig in

Det verkar som
du inte ens vet
vad det är

Synd bara att det
stannat här
vad det än är
som bara ställer
till besvär

Allt som förut
verkat sant
är inte längre
relevant

I vilket syfte
gör du det du gör
är tanken som mig stör

Snart vet jag inte
längre vad jag gör










Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-04 22:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Nödrop !
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP