Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöansikte



Det föll snö
på den tysta gatan

där gick
människor

gick som om dom

inte fanns

men dom kändes ändå
levande

på något sätt




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-04 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din vackra dikt andas I ett värmemoln av ensamhet I ett kulslaget stadslandskap, och fångar tiden vi befinner oss i nu mycket väl.
2019-12-05

  Mats Kitok-Lundmark VIP
känslor som vintermörkret ständigt bjuder på.
2019-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg