Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träden tänker



Ingen känner
mig

inte ens jag
själv




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-04 22:42



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Påminner mig om en ordlek jag brukade använda mig av tidigare.

Gud är Ingen för så många.

Så vad du skriver då blir:

Gud känner
mig

inte ens jag
själv

Ordleken blir lite haltande med andra strofen.
2019-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg