Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrsan och molnet


Den gråtande
stenen

kanske var ett moln
innan den föll

Det var nog så
syrsan tänkte

den morronen




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-04 23:07



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fint! Gillar vardagliga ordet morronen och smeknamnsomskrivningen syssjan ihop med det poetiska, mjukt och nära landar sorgen.
2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg