Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före tolvslaget

genom glashimlen
höghusens nedstämda ljus
stjärnorna dolda

ett vitt paraflax svävar
över promenadens led




Bunden vers (Tanka) av Håkan Grapenfalk
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-04 23:36



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd tanka i målande bilder.
2019-12-05

    ej medlem längre
Så stämningsfullt och vackert! Ljuset som finns nedtonat och nära.
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Grapenfalk
Håkan Grapenfalk