Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till D.


Som sinnet de mörkaste av tider
Som smärtan hos en människa som lider

Som världens ser ut för nån som ännu inte fötts
Som kärleken känns för två som aldrig mötts.

Som maran i natten som viskar med långa klor
"Tu vas mourir pour l'amour"




Bunden vers (Rim) av Niz
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-05 10:16



Bookmark and Share


  MagisterZ
Snyggt!
2023-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz