Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i taget

En dag i taget
En minut
Ett andetag

Ett steg
I luften

Det går
Jag kan
Jag vet hur man går framåt

Som att dyka ned i vattnet
Som att hålla andan

Jag vet att jag kommer upp till ytan när jag måste
Min kropp ska hjälpa mig
Att ta nästa steg när det är dags
När jag är redo

Men nu kan jag bara leva ett andetag åt gången
Nu vill jag bara leva ett andetag åt gången
Allt annat är för smärtsamt




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-05 10:33



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Starkt skrivet! Känns igen...framförallt den sista versen!
2019-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra text med starkt avslut!
Vet hur det är.
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP