Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är din själ som bär den djupare sanningen


Detta liv är en resa
som går ut på att finna
Det djupaste uttrycket för din sanning

Varje situation i ditt liv
där du upplever kamp
eller smärta
Representerar ett område
där du lär dig om att vara
Sann mot din själ

Det är din själ
ditt innersta jag
Som bär den djupare sanningen

Att finna sanningen innebär
att uttrycka sig utifrån sitt hjärta
och
Komma närmare sin själ




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1014 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2019-12-05 11:28



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så vacker dikt.
Vilken resa genom livets svåra
situationer .
Så ser livet ut.
Dina ord berörde verkligen hjärtat.
Väldigt fint skriven.
2021-12-22

  aol
Så fint fångat
2020-05-15

  WyS VIP
Vacker avslutning på din skrivning! Tack!
2020-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...
2019-12-10

  Kungskobran VIP
Vad är sanningen om mig själv sett ur mitt eget perspektiv?
2019-12-10

  Seasons VIP
Vackert!
2019-12-05

  Flicis VIP
Å gud bor i hjärtat eller har åtminstone där en altare och i varje människa.
2019-12-05

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2019-12-05

  Lena Själsöga Keijser
ord, bilder att vandra med
att så kallat ta in
djupt
begrunda
be
grunda
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic