Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen vår

Och när vi älskat
känner jag efteråt
i duschen
en sorts islossning

Världen, vårt hem
är en plats där man kan överleva
Spänningar har släppt
Inga konflikter längre frysta
inga stela fingrar stela tankar borta

läppar nu mjuka
möter läppar

väggar, golv och prylar får liv
plötsligt kan man vara här
helt utan hjälpmedel
inga
bylsiga hårda kläder
luften frisk och näringsrik

vatten
varm bar hud
nära så nära

Är vi en kropp
Tillsammans
och
Världen är vår plats




Fri vers av Aaxel
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-05 12:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, så fint du förmedlar en hur värld av kärleksfullhet och öppenhet vecklar ut sig inombords. Särskilt bilden av islossning som är stark.
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel