Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blidväder

vindbyar i skog

bak bergskammen strålar sol

snötömda barrträd




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-05 14:36



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Bildrikt så det sprakar om det, vackert som bara den.
2019-12-07

    Lena Staaf VIP
Lite dystert när snön dråsar ner av blidvädret. Alltså långt, långt från våren.
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg