Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar


Solkatten vinkade till dig
i vinterkvällens snöklädda kinder
Och alla minnen inom dig var
inte längre några hinder

Alla drömmar du inom dig bar
du tog för dig
Här och nu

Du började le
Du dansade nu
Likt livet andas
jag och du




Bunden vers (Rim) av Havsvind
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-05 17:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så härligt att må bra
2019-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Jättefin!
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind