Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I Bardolino finns en mycket gammal kyrka som jag omöjligt kan passera utan att gå in.


San Severo

Tusenåriga röster
kallar på mig

Venerunt ad me

Mina fötter
leder mig vidare
Omöjligt att gå förbi

Omfamnad
av dessa stenväggar
andas min själ
stillhet

Heliga fresker
renar mina ögon
Här lever
det förflutna än




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-05 18:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en ännu äldre röst som kallar på dig. Det är den Gamle av Dagar. Han har alltid funnits. Hans namn är Herren Jesus.
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP