Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag kände jag ville skriva ner bara.


Koder

Livet handlar om det vi inte vet,
som en suddig och diffus hemlighet.
En lögn så självsäker och vacker,
ord som begravs efter flygattacker.
Som dolda koder inlagda av en hacker.

Så döljs allt man inte vill veta,
försiktiga och diskreta.
Jag vet inte vad man bör kalla det, vad det bör heta.
Livets lögner, så otydliga, men så konkreta.
Rör inte vid det glödheta.





Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-05 18:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
absolut övertygad om detsamma
bra skrivet
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords