Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad är musik för Dig, med 100 ord?


MUSIK - Beskriv Musik med 100 Ord.

 

#Tema #MUSIK #Form #100Ord

Tonerna som får cellerna att rusa i segerrus.
Det upprepande suggestiva som får en prövad själ att glömma smärtan.
Sångerna som gav slavarna omöjliga krafter ur oanade reserver. Oratoriet som enligt sägnen skänktes från ovan, alla som rycks med i Highway to Hell …
Grodor, rävar, sovande björnar i folkvisan. Det rytmiska tändkuledunket från skärgårdsbåten.
Fåglar som tonsätter morgonsolen. Stilettklackars uppfodrande ouvertyr över centralstationens kalkstensgolv. Barnets första: ”Mamma”.
När himlen släcker alla lampor till gräshoppornas sommardoftande sång. Isdroppar som gråter farväl till vintern. När längtan kvides ut i extas. När jag ser in i Dina leende ögon ... DET är musik.

.
Victoria © DominiQue
En #Skrivövning via #SkrivarSidans_Skrivgrupp på Facebook.

Uppgift: Gestaltning med 100 ord.

 

#DominiQueQuotes 

#prosapoesi #poesi #älska #erotik #lyssna #music #Swedish #sinnlig #sinnligkunskap #sång #ton #melodi #händels #highwaytohell #highwaytoheaven #extas
#inspiration#skriva #dansa #sjunga




Prosa (100-ordare) av DominiQueen
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-05 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina välskrivna ord dansar som om sol som om vind ja som om vatten rusar fram och man vill bara ropa -hej du spelekvinna men då utan fråga utan med ett konstaterande här dansar kärleken och att det långt ifrån den sista dansen vi får läsa av dig.

Tack
2019-12-06
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen