Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lust


något i jeansen buktar
något stort, jag fruktar
vet att du suktar

mina läppar fuktar




Fri vers (Fri form) av världslig
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-05 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

världslig
världslig