Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig serenad


I mörkret hörs
en serenad
en säregen visa
som gör en glad
Den följer
i vandrarens
nattliga spår
och vidare in i
drömmen den går
Den visan ger
natten sin atmosfär
och ljuder så drömlik
vart du än är
Om du är vaken ger
den snart ro och låter
dig i drömmen bo
Tills morgonen åter
gryr igen och du till
sist har hittat hem
utvilad och glad
när du lyssnat färdigt
på nattens serenad










Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-06 01:17



Bookmark and Share


  Koloristen
Påminner mig om den gamla låten Serenade In The Night.

https://www.youtube.com/watch?v=o0rKUKkPIjE

2019-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP