Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck#5

Vi står runt elden och ser dem brinna
Våra barn
Hög efter hög
En hummande best och en gemen maskin
Med lungor av aska sprids de, sprider vi dem
Förevigade
Låt oss hålla händer och gråta tillsammans




Fri vers av throughsenses VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-06 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP