Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stål#6

Stål är ett minne blott
När vi reser titaners skelett
Huserade i rum
Klädda i obsolet teknologi
Filmen flimrar svartfläckad framför våra ögon
Och klockan klämtar gällt
Nästan klagande
För en avlägsen avgång




Fri vers av throughsenses VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2019-12-06 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP