Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kärleksdikt


Mitt sanna jag

När jag är feg och tvekar,
när jag är rädd och svag
när håglöshet tar över,
ser du mitt sanna jag

Din stöttning ger mig kraften
att orka vara stark
Din styrka ger mig modet
att gå på okänd mark

Där jag ser svårigheter,
ser du en tänkbarhet
Där jag ser stängda dörrar,
ser du en möjlighet

Du drar mig ur min stillhet
jag skänker dig min frid
Jag lugnar dig i stormar
du finns här stark bredvid

Ditt inre ligger blottat
så klart för mig att se
Du visar alla känslor
och kärlek du vill ge

Mitt innersta är slutet,
dit kommer ingen in
Jag älskar att du godtar
att jag får vara min

@JessicaMarieOlsson2019

fler av mina dikter finns här: https://www.facebook.com/Jessicasdikter/




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-06 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP