Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han kallar mig darling, han kallar mig babe







jag har ställt bort
nudelpaketet


köpt en diskpropp i fel
form, men rätt färg,
jag har burit bort
ett bord och dit
en trästol, en lampa, två blomkrukor
en svart katt som parkerat sig under soffan.
jag har flyttat in

varannan vecka

flyttat ut
från skrivstressen
ambivalensen,

han har viskat
jagälskardigbaby
och jag är


jag







Fri vers av xilenie
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-06 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xilenie