Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner inget mer

Jag känner inget mer

Jag ser dig lämna
Men jag känner inget mer

Att känna något mer
Är att känna något alls
Jag känner inget nu

Vem är jag
När jag inte känner
Vem var jag
När jag slutade känna?




Fri vers av KNOS
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-06 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS