Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar julen och tiden innan??


Kom du vackra jul till mitt hus

Kom du vackra jul till mitt hus
Sprid din värme och ditt ljus
Skänk glädje och kärleksrus

Samla familjer och ge dem hopp
Se till att på hat och förakt sätta stopp




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-07 00:03



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Fin julkänsla i detta
2019-12-19

  ULJO
Ännu ett fint budskap. Julen är tiden för värme och gemenskap.
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP