Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

 

Möttes på torg. Hon var med. 
psykoterapeut. Sades tyst. Hon ville 

prata om allt det andra. Ögonen som

två korpar. Fastspända. Stränga. Var

betydligt yngre men äldre. Fler rynkor. 
Hårdare gener. Julies ögon som drogs 

mot kollegan i skratt. 

 

du och jag. Försvinnande i glädjen 

i overklighet. Det 

sett framför oss så länge. Här. 

Den ljumma nattens sommar. Fnittrande 

kuttrande försök att hålla etikett som 

spricker. Likt barn. 

hennes hand som stjäl någon minut. 
En stund av deras liv. 

Blickar som ser ner. Vänder sig om. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-12-07 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP