Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse,Beraktelse , trots/konst är ett finare ord.

ONEKLIGEN.
Jag älskar detta ord,
SOM ett fint namn.
Men ordet/det betyder någonting.
Ett tydligt ord, med andra ord.

Och med andra ord, menar jag...
Betraktelse, översatt, med Beraktelse (Det ordet finns inte, men det låter ONEKLIGEN bra)
(Så har ett grundord, blivit översatt till ett nytt...
Det har fått ett fint rykte, av mig, som nyord)!

Och JAG tänker vidare...
PÅ.
Att ordet Trots, kan översättas med ordet Konst.
Det låter ju trots allt, väldigt lika.
Det enkla, kan bli det svåra,
Men trots detta, så handlar denna dikt om Nyord...

En ny situation, för de ord, som befinner sig, i denna situation!




Bunden vers av Mim
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-12-07 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim