Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar ifrån en ek...


Någonting att utgå ifrån...

Kopierar inte artisten.
Kopierar hennes videos.
Det är väl också ett sätt, antar jag...
Att kopiera artisten?!
Kopierar hennes texter...
Till min privata diktbok.
Observera, att endast kopiera för egen del, tillgodo egen del, då det råder Copyright-lagstiftning i Sverige bla.
Vill vara som henne, det jag ser...
Som hon förmedlar utåt sett.
Går det att skapa politik utifrån låttexter, överhuvudtaget?
Varför vill man kopiera en annan människa?
För att göra artisten, eller ett visst artisteri greppbart?




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger
Publicerad 2019-12-07 04:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim