Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har greppet!

Jag gjorde, såsom förra dikten...
Plagierade en annan människa.
Sket i, den andra människans Copyright, och blev henne (Det man ser utåt i kändisskapet, tolkningar av.)

Var högst olycklig där ett tag...
Men läste sedan skvaller...
(Håller reda på andra, än mig själv)
Och blev på så sätt Glad.

Åter...
När livet är ett kretslopp.
Av känslor som är nya...
Eller?
Jag tror , att de flesta tankarna återanvänder vi...
Är det bra för miljön?
Eller bara oss själva?




Bunden vers av Mim
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-07 04:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim