Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En text om något ovanligt!(I mitt liv).

Hur sammanfattar man nio månader?
Liksom många historier här i världen, så skulle man haft ett startdatum.
När man började skriva.
Men man sket, i att skriva, då man tyckte, att det som är en kärast, står en närmast, och är för privat!
Att skriva om...
Men är det?
Tiden kommer aldrig tillbaka.
Det du aldrig skrev, men som ändå blev!




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-07 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim